Sunday, December 22, 2013

TAYANGAN DRAMA SYURGA DI WAJAHMU

Assalamualaikum semua....

Drama Syurga Di Wajahmu dijadualkan akan di tayang bermula esok, pukul 11.30 - 12.30 tengahari di TV1, RTM. Sebanyak 26 episod akan ditayangkan nanti.



 Bagi yang tidak sempat menonton di televisyen, bolehla menonton secara online di :http://tv1.rtm.gov.my/

Terima kasih untuk semua yang menjayakan drama ini. Semoga terhibur...

Laila Hanni



10 comments:

  1. Salam.. Baru nak blog walking di sini.. :D
    Hurmm.. tgh hari memang tak sempat la nak tgk cerita ni.. kene online jugak la .. huhuhuhuuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. samala Time Traveller... saya pun terpaksa tengok online je... :)...

      Delete
  2. Tahniah Laila. Dari novel ke drama TV. Sy sempat gak curi-2 tgk secara online setiap hari. Tak pernah miss punye. heheeee...

    ReplyDelete
  3. I love your blog
    followed
    http://minimaysi.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  4. Such a wonderful post. Thanks for the share. It was very interesting and informative.
    Gold & silver chain by the inch

    ReplyDelete
  5. The post is handsomely written. I have bookmarked you for keeping abreast with your new posts.
    HealthCare CPA

    ReplyDelete
  6. Sy cuba nk tgok drama ne secara online..x bole la sis..tetiba kluar drama apa x taw tajuknye tp ada ani maiyuni...huhu...cane ye kalo nak tgok online..puas dah godek2...x bole jugak...bagi link bole tak??plisss...tq...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ayda. sebahagian dari episod dalam citer ni saya dah upload kat u tube. cuba cek kat page DRAMA SDW dalam blog ni. kat sirtu sya dah letak link utk tonton episod yang saya dah upload kat sana. so, enjoy it ok.. :)

      Delete
  7. Thanks for sharing...Eastern Voyage Pvt. Ltd. is one of the leading Travel Agents & Tour Operators in India with branch & associate offices all over India and in Nepal.
    Indian Travel Agents

    ReplyDelete

Sunday, December 22, 2013

TAYANGAN DRAMA SYURGA DI WAJAHMU

Assalamualaikum semua....

Drama Syurga Di Wajahmu dijadualkan akan di tayang bermula esok, pukul 11.30 - 12.30 tengahari di TV1, RTM. Sebanyak 26 episod akan ditayangkan nanti.



 Bagi yang tidak sempat menonton di televisyen, bolehla menonton secara online di :http://tv1.rtm.gov.my/

Terima kasih untuk semua yang menjayakan drama ini. Semoga terhibur...

Laila Hanni



10 comments:

  1. Salam.. Baru nak blog walking di sini.. :D
    Hurmm.. tgh hari memang tak sempat la nak tgk cerita ni.. kene online jugak la .. huhuhuhuuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. samala Time Traveller... saya pun terpaksa tengok online je... :)...

      Delete
  2. Tahniah Laila. Dari novel ke drama TV. Sy sempat gak curi-2 tgk secara online setiap hari. Tak pernah miss punye. heheeee...

    ReplyDelete
  3. I love your blog
    followed
    http://minimaysi.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  4. Such a wonderful post. Thanks for the share. It was very interesting and informative.
    Gold & silver chain by the inch

    ReplyDelete
  5. The post is handsomely written. I have bookmarked you for keeping abreast with your new posts.
    HealthCare CPA

    ReplyDelete
  6. Sy cuba nk tgok drama ne secara online..x bole la sis..tetiba kluar drama apa x taw tajuknye tp ada ani maiyuni...huhu...cane ye kalo nak tgok online..puas dah godek2...x bole jugak...bagi link bole tak??plisss...tq...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ayda. sebahagian dari episod dalam citer ni saya dah upload kat u tube. cuba cek kat page DRAMA SDW dalam blog ni. kat sirtu sya dah letak link utk tonton episod yang saya dah upload kat sana. so, enjoy it ok.. :)

      Delete
  7. Thanks for sharing...Eastern Voyage Pvt. Ltd. is one of the leading Travel Agents & Tour Operators in India with branch & associate offices all over India and in Nepal.
    Indian Travel Agents

    ReplyDelete