Advertise Here

Laila Hanni

- Another Blogger Blog's

Assalamualaikum semua....

Drama Syurga Di Wajahmu dijadualkan akan di tayang bermula esok, pukul 11.30 - 12.30 tengahari di TV1, RTM. Sebanyak 26 episod akan ditayangkan nanti.



 Bagi yang tidak sempat menonton di televisyen, bolehla menonton secara online di :http://tv1.rtm.gov.my/

Terima kasih untuk semua yang menjayakan drama ini. Semoga terhibur...

Laila Hanni



10 comments:

Time Traveller said...

Salam.. Baru nak blog walking di sini.. :D
Hurmm.. tgh hari memang tak sempat la nak tgk cerita ni.. kene online jugak la .. huhuhuhuuu...

has_1309 said...

Tahniah Laila. Dari novel ke drama TV. Sy sempat gak curi-2 tgk secara online setiap hari. Tak pernah miss punye. heheeee...

laila said...

terima kasih Has... :)

laila said...

samala Time Traveller... saya pun terpaksa tengok online je... :)...

zara may said...

I love your blog
followed
http://minimaysi.blogspot.co.uk/

olympia gold said...

Such a wonderful post. Thanks for the share. It was very interesting and informative.
Gold & silver chain by the inch

Medstaff Xperts said...

The post is handsomely written. I have bookmarked you for keeping abreast with your new posts.
HealthCare CPA

ayda delaila said...

Sy cuba nk tgok drama ne secara online..x bole la sis..tetiba kluar drama apa x taw tajuknye tp ada ani maiyuni...huhu...cane ye kalo nak tgok online..puas dah godek2...x bole jugak...bagi link bole tak??plisss...tq...

laila hanni said...

salam ayda. sebahagian dari episod dalam citer ni saya dah upload kat u tube. cuba cek kat page DRAMA SDW dalam blog ni. kat sirtu sya dah letak link utk tonton episod yang saya dah upload kat sana. so, enjoy it ok.. :)

Indian Travel Agents said...

Thanks for sharing...Eastern Voyage Pvt. Ltd. is one of the leading Travel Agents & Tour Operators in India with branch & associate offices all over India and in Nepal.
Indian Travel Agents

Post a Comment

Popular Posts