Advertise Here

Laila Hanni

- Another Blogger Blog's





Assalamualaikum semua.... apa khabar. Lama sangat tak menulis kat sini. Saya cuma nak update tentang e-novel Sesaat Cukup Bagiku dan Titik Mula Cinta boleh didapati di webpage e-Sentral. Mereka dah gunakan link lain untuk novel tu. Sesiapa yang berminat nak baca online, boleh klik link ini  ok?
link e-sentral yang baru untuk novel saya : https://www.e-sentral.com/search_sphinx/q/laila%20hanni

Bagi yang belum pernah baca kedua-dua novel ni dan nak tahu bagaimana jalan ceritanya, jemputla ke page berikut ye...


1. SESAAT CUKUP BAGIKU




"Aku ikhlaskan lafaz cinta ni...
kerana aku tak pernah kenal erti cinta
 sebelum dia...."
Boleh baca sebahagian ceritanya di  link berikut:  http://lailahanni.blogspot.my/p/sesaat-cukup-bagiku_31.html 
















2. TITI MULA CINTA




Di sinikah titik mula cinta kita?
lalu di manakah nanti pengakhirannya?
Sebahagian ceritanya boleh di baca di link berikut:  http://lailahanni.blogspot.my/p/titik-mula-cinta.html













Insyaallah, saya sedang usahakan supaya Syurga Di Wajahmu dan Semalam Yang Kutinggalkan juga akan menyusul dalam bentuk e-novel. So.... sementara tu,  enjoy yang ni dulu ok..... ? 




1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

Popular Posts