Advertise Here

Laila Hanni

- Another Blogger Blog's





Assalamualaikum semua.... apa khabar. Lama sekali tak menulis di sini. cuma nak update tentang novel Sesaat Cukup Bagiku dan Titik Mula Cinta dah diterbitkan dalam bentuk e-novel. Jika berminat, boleh klik link ini :https://www.e-sentral.com/search/q/LAILA+HANNI

Bagi yang belum pernah baca cerita ni dan nak tahu bagaimana jalan ceritanya, jemputla ke page berikut:


1. SESAAT CUKUP BAGIKU




"Aku ikhlaskan lafaz cinta ni...
kerana aku tak pernah kenal erti cinta
 sebelum dia...."
Boleh baca sebahagian ceritanya di  link berikut:  http://lailahanni.blogspot.my/p/sesaat-cukup-bagiku_31.html 
















2. TITI MULA CINTA




Di sinikah titik mula cinta kita?
lalu di manakah nanti pengakhirannya?
Sebahagian ceritanya boleh di baca di link berikut:  http://lailahanni.blogspot.my/p/titik-mula-cinta.html













Insyaallah enovel Syurga Di Wajahmu dan Semalam Yang Kutinggalkan akan menyusul nanti. So.... sementara tu,  enjoy yang ni dulu ok..... ? 




1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

Popular Posts