Advertise Here

Laila Hanni

- Another Blogger Blog's

SELAMAT PAGI DAN SALAM SEMUA....

Semalam Kak Laila dikejutkan dengan satu berita gembira. Dan ingin sekali Kak Laila berkongsi dengan semua di sini. Novel pertama Kak Laila, Syurga Di Wajahmu akan di terbitkan pada bulan Julai nanti oleh Penerbit Kaki Novel. Anda semua boleh melayari web KN untuk mengesahkannya...

Terima kasih pada KN dan semua yang menyokong Kak Laila selama ini sehingga dapat merialisasikan impianku ini.... Sesungguhnya kekuatan dalam diri ini adalah kerana sokongan kalian di alam maya ini sama ada di blog, di website Penulisan2U dan juga di FB..... terima kasih sekali lagi.

Harap pembaca sekelian dapat menerima kisah kasih dan kisah kehidupan yang ingin Kak Laila paparkan.

Laila Hanni

15 comments:

blinkalltheday said...

wahhh kak laila.tahniah2...suke sgt..da lama tggu ovel SDW ni dan nvel akak yg lain..ingat bln 8 klr..bgus la klr awl,confirm sy beli..sy memg melanggan dgn KN..

AniLufias said...

kak : mmg berita gembira nie....pas ni nak SYKT diterbitkan pulakkkk....thanks kak

Eijan said...

Wah CONGRATES laila, sy mmg tak sabar tunggu novel tu....pasti dibeli...ok next SYKT

Rohaida Rahman said...

tahniah laila!!!! nanti akan visit website KN to order online :-) ....

~aYeeN & SuE~ said...

tahniah kak laila..pasti akn dapatkn di kdai nanti..:))

Seorg wanita... said...

Tahniah, K.Laila.. kita pun akan dapatkan novel SDW ni nanti.. (^_^)

Eiymah said...

hehehehe..bestnya.Dah lama saya tunggu novel ni. Confirm bila keluar nanti saya akan beli

Anonymous said...

kak hani julai 2011 kan. cuak ni ni dah lama tggu takut kata julai 2012 plak.

takk sabar nak order.

hani said...

akhirnya penantian kami berbalui juga.....tahniah...!!!!

Anonymous said...

taniah....boleh..lah sambung SYKT...mana tahu ada rezeki pula.....

IVORYGINGER said...

wau... xsabar nk dapatkan. lama dah tunggu ni. he... apapun tahniah ya kak laila. :D

aqilah said...

Tahniah..........confirm BELI!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

dah beli..best2...ske2...hehe

Anonymous said...

DAH CARIK X JUMPE PON...CEDIH....:(

laila said...

cuba cek kat web kaki novel. mungkin ada lagi di sana. atau mungkin boleh inbox kak laila di fb... thanks kerana berminat

Post a Comment

Popular Posts