Advertise Here

Laila Hanni

- Another Blogger Blog's


Assalam dan selamat pagi, 

Salam Maal Hijrah untuk teman-teman semua... semoga perjalanan kita akan terus diredhai dan rahmatNya mengalir tanpa henti untuk kita semua....

Sedikit informasi tentang penghantaran bab-bab seterusnya e-novel Sesaat Cukup Bagiku di blog. Saya akan memberhentikan penghantaran bab-bab seterusnya di blog. 

Nantikan e-novel yang lain dari saya. Moga Allah memberikan saya ilham untuk terus menulis. 

Terima kasih...

16 comments:

wida said...

kenapa?nnt akan dibukukn ke...

einaz lynna said...

uwaaa... nape rindula nanti kat syamsul n mai

Seri Ayu said...

Waalaikummusalam dan Selamat Pagi,

Nak kuarkan hardcopy ke? Baru nak mula konflik Syamsul, Mai dan Irfan, suspennya.... didoakan semoga Laila Hani diberikan banyak idea menulis dan kedua-dua novel sebelum ni telah saya miliki dan tidak mengecewakan. Selamat Maju Jaya.

Kak Sue said...

Tahniah... walaupun ada rasa rindu kt Syamsul dan Mai.... SELAMAT MAJU JAYA ...

iezzlucky said...

w'salam & selamat pg.....
belum terlambat jg nk ucap kt kak laila salam Maal Hijrah jg...
sedihnye nk kne stopkan cite sesaat cukup bagiku ni....
pape pn cite ni sgt bagus, teruskan berkarya buat kak laila...

farisyah iman said...

w'salam ...
wuahhh3 sob sob sob sdih y ..
tp pape pon tnniah ...

Seorg wanita... said...

Waa'laikumsalam & Salam Maal Hijrah, Kak Laila.. :-)

Huhu... sesaat memang tak cukup untuk melepaskan kerinduan kami pada Mai, Syamsul, Nabil, Wawa, Shuhaida dan Mkck Nisah.. akan sentiasa terkenangkan mereka... :-( kenalah bersabar sampai dapat novelnya nanti..

Moga pengganti baru dapatlah meredakan kerinduan pada SCB ni.. :-)

Tahniah akak! Terima kasih atas cerita yg mantap! Teruskan semangat untuk terus berkarya! (^_^)

strawberry.chocolate81 said...

haaaaaa???????dah stop dahhhh....aduhhhhh.....kite dah terlayan nih....copot la jantung nak tunggu kuar huhuhuhuu

has_1309 said...

Wah, perkembangan terbaru. Dah nak dibukukan ke SCB ni? x sabar nak dapatkan koleksi buku ke tiga wak. Tahniah!

Anonymous said...

ha???? kenapa berhenti...buku dah nak keluar ke???? Bila???

laila said...

terima kasih semua...atas sokongan. SCB baru dihantar untuk penilaian penerbit. jadi mereka minta di hentikan buat sementara. jika dibukukan, nanti pihak penerbit akan war-warkan. harap bersabar menanti ke saat itu.

novel novellas said...

ala..x bestnya...tgh2 syok ni..nk tunggu buku lmbat sgt la..mai dn syamsul dok memanggil2 dgn romantika de amornya..

idA said...

salam tahniah..dik..

akak harap buku ini akan diterbitkan..nanti war warkan kepada kami..

noorizan mohd esa said...

Macmmana nk dapatkn cerita penuh novel ni?

noorizan mohd esa said...

Macmmana nk dapatkn cerita penuh novel ni?

laila hanni said...

Norizan, maaf, saya baru baca comment ini. Terima kasih kerana berminat. Boleh contact saya di fb ye? Pm saya di https://www.facebook.com/laila.hanni

Post a Comment

Popular Posts